Roxviksgatan 8D, Linköping
+46 734 13 45 75
info@tinnerohem.se

Vallastaden 2018

Välkommen till våra nya och exklusiva radhus i Vallastaden, Linköping! 

Vill ni äga ett nyproducerat hus med både takterrass och egen tomt men ändå ha nära till alla bekvämligheter? Då är vårt radhusprojekt i Vallastaden något för er! Här bygger vi tillsammans med Bygg Om i Linköping AB fyra friköpta radhus som erbjuder ett boende utöver det vanliga – med hög standard, modern arkitektur och stor integritet. Vi har även samarbetat med LågenergiHus i ett tidigt skede i projektet.

Husen ligger i Vallastaden som är en stadsdel byggd för interaktion och sociala möten i vardagen men såväl boendedel, trädgård och takterrass är utformade för att erbjud ett boende med minimal insyn. Den unika glasfasaden som vetter ut mot baksidan och den tillhörande trädgården skapar en atmosfär för den som vill leva i gränslandet mellan ute och inne.

På entréplan erbjuds öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum, ett stort badrum och en rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter. Via den stilrena trappan nås plan två där vi erbjuder två alternativa planlösningar – något för alla familjer. Via ytterligare några trappsteg nås plan tre som utgörs av en stor inglasad altan och en generöst tilltagen takterrass.
Intresserade?

Anmäl intresse till projektet eller kontakta oss för mer information!

new linkKontakta oss

Våra samarbetspartners